КАСИЕР, СЧЕТОВОДИТЕЛ ЗА MERCEDES-BENZ

Добре дошли в Силвър Стар, където очарованието на Mercedes-Benz среща стремежа ни към съвършенство. Тук не просто представляваме марка; ние въплъщаваме традиция на лукс, иновации и съвършенство!

Мисията ни в Силвър Стар се простира отвъд продажбата и обслужването на автомобили. Ние се стремим да създаваме незабравими преживявания. Всеки Mercedes в нашия шоурум е доказателство за ангажимента, който поемаме към качеството, елегантността и представянето на автомобилите ни. Сервизният ни център (в София, Пловдив, Варна и Бургас) е убежище за Вашето превозно средство, като гарантира, че то ще остане също толкова изключително, колкото в деня, в който сте го закарали вкъщи.

Но това, което наистина отличава Силвър Стар, са хората ни. Ние вярваме в силата на мечтите и потенциала на всеки отделен човек. Когато се присъедините към нас, Вие не просто започвате работа, а се отправяте на пътешествие към растеж и удовлетворение. Нашият екип е нашето семейство и ние инвестираме в успеха Ви чрез непрекъснато обучение, менторство и възможности за развитие.

Ако обичате да комуникирате с клиенти и работата с пари не Ви плаши,

ако умеете да водите регулярни отчети и пунктуалността не е недостатък за Вас,

ако успявате да постигате целите и стриктно да спазвате срокове,

ние Ви очакваме в екипа на Силвър Стар Моторс ЕАД, локация Варна като:

КАСИЕР, СЧЕТОВОДИТЕЛ ЗА MERCEDES-BENZ

Основни задължения на позицията:

 • Обслужване на клиенти и осъществяване на касови разплащания, в т.ч. работа с касов апарат и ПОС терминал, инкасо, пари в брой и други
 • Осчетоводяване и обработване на фактури
 • Непрекъсната работа с ERP система
 • Архивиране и изпращане към централен офис на прилежаща документация

Изисквания към търсения кандидат:

 • Диплома за завършено средно или висше икономическо образование
 • Професионален опит на позиция касиер
 • Умения за стриктно изпълнение на поставените задачи, самостоятелна работа, организираност и дисциплинираност
 • Работа с MS Office
 • Комуникативност и ориентираност към клиента

Като предимство при подбора по документи ще се счита опит в областта на счетоводството и познания за работа със счетоводен модул.

Предимствата за Вас:

 • Ще работите на трудов договор при 8-часов работен ден (по заместване, дългосрочно) с 22 дни платен годишен отпуск
 • Ще участвате в различни проекти, свързани с дигитализация на процесите в отдел Счетоводство
 • Ще преминете през първоначални/въвеждащи обучения
 • Ще придобиете задълбочени познания при работа със специализирани софтуери
 • Ще получите шанса да работите за генералния представител на Mercedes-Benz, Setra, FUSO и INEOS Grenadier за България, докосвайки се до световни, ноу-хау стандарти

Ако предложението представлява интерес за Вас, моля изпратете своята автобиография на български език, като попълните формата по-долу. Моля да включите в автобиографията си информация относно: име и фамилия; телефонен номер; имейл адрес; данни за професионален опит; данни за образование и обучение; лични умения; говорими езици; комуникационни, организационни, управленски, професионални и други умения; данни за правоспособност за управление на МПС – ако е посочено в обявата.

Молим да не включвате други лични данни в автобиографията си.

Осъществяваме връзка само с одобрените по документи кандидати. 

Подадените от Вас лични данни ще се съхраняват и обработват за срок от 6 месеца след приключване на кампанията, освен ако не сте дали съгласие тези данни да се обработват за по-дълъг срок. Конфиденциалността на личните Ви данни е гарантирана. Вашите лични данни ще се обработват за целите на процедурата по подбор на персонал от „Силвър Стар Моторс“ ЕАД, действащо в качеството на администратор на лични данни, при спазване на действащото законодателство за защита на личните данни. Допълнителна информация, която сме длъжни да Ви предоставим, ще откриете в профила на компанията.

,

Кандидатствай за позицията сега
  Декларирам, че съм прочел и съм се запознал с Политиката за лични данни на Силвър Стар