АВТОБОЯДЖИЯ ЗА MERCEDES-BENZ

Добре дошли в Силвър Стар, където очарованието на Mercedes-Benz среща стремежа ни към съвършенство. Тук не просто представляваме марка; ние въплъщаваме традиция на лукс, иновации и съвършенство!

Мисията ни в Силвър Стар се простира отвъд продажбата и обслужването на автомобили. Ние се стремим да създаваме незабравими преживявания. Всеки Mercedes в нашия шоурум е доказателство за ангажимента, който поемаме към качеството, елегантността и представянето на автомобилите ни. Сервизният ни център (в София, Пловдив, Варна и Бургас) е убежище за Вашето превозно средство, като гарантира, че то ще остане също толкова изключително, колкото в деня, в който сте го закарали вкъщи.

Но това, което наистина отличава Силвър Стар, са хората ни. Ние вярваме в силата на мечтите и потенциала на всеки отделен човек. Когато се присъедините към нас, Вие не просто започвате работа, а се отправяте на пътешествие към растеж и удовлетворение. Нашият екип е нашето семейство и ние инвестираме в успеха Ви чрез непрекъснато обучение, менторство и възможности за развитие.

Ако сте внимателен към детайла и имате „лека ръка“,

ако желаете да повишите своята квалификация в областта на бояджийната дейност,

ако искате да работите в международна компания с висок клас материали и инструменти,

ние Ви очакваме в разширяващия се екип на Силвър Стар Ритейл ЕАД, локация Пловдив като:

АВТОБОЯДЖИЯ ЗА MERCEDES-BENZ

Основни задължения на позицията:

 • Извършване на лаково-бояджийски дейности, в т.ч. шлайфане, китосване, полагане на лаково покритие по външни и вътрешни повърхности на автомобилната каросерия и полиране
 • Спазване на технологията и предписанията на производителя и доставчиците на материали и консумативи
 • Изпълняване на ремонтите точно, в поръчания обем, вкл. подготовка
 • Попълване на необходимите вътрешнофирмени документи и съблюдаване на мерките за безопасност при работа

Изисквания към търсения кандидат:

 • 1 годинa предишен опит като автобояджия или подготовчик
 • Динамичен човек, с мотивация за дългосрочна ангажираност и обучение
 • Завършено средно образование
 • Базови познания за работа с автобои, автолакове и бояджийска техника
 • Активен шофьор (категория B)

Като предимство при подбора по документи ще имат кандидати, които притежават валидни сертификати за преминато обучение за автобояджии/подготовчици.

Предимствата за Вас:

 • Ще инвестираме в задълбочено, надграждащо обучение, с дългосрочна менторска програма
 • Ще можете допълнително да увеличавате размера на възнаграждението си в зависимост от качеството и бързината на работа
 • Ще работите с екологичи бои и лакове, в екип от професионалисти в своята област
 • Ще бъдете на постоянен трудов договор, при 5-дневна работна седмица и 22 дни платен годишен отпуск
 • Ще имате регулярни обучения, според стандартите на Силвър Стар и производителите на Mercedes-Benz, Setra, FUSO и INEOS Grenadier

Ако предложението представлява интерес за Вас, моля изпратете своята автобиография на български, като попълните формата по-долу. Моля да включите в автобиографията си информация относно: име и фамилия; телефонен номер; имейл адрес; данни за професионален опит; данни за образование и обучение; лични умения; говорими езици; комуникационни, организационни, управленски, професионални и други умения; данни за правоспособност за управление на МПС – ако е посочено в обявата.

Молим да не включвате други лични данни в автобиографията си.

Осъществяваме връзка само с одобрените по документи кандидати.

Подадените от Вас лични данни ще се съхраняват и обработват за срок от 6 месеца след приключване на кампанията, освен ако не сте дали съгласие тези данни да се обработват за по-дълъг срок.

Конфиденциалността на личните Ви данни е гарантирана. Вашите лични данни ще се обработват за целите на процедурата по подбор на персонал от Силвър Стар Ритейл ЕАД, действащо в качеството на администратор на лични данни, при спазване на действащото законодателство за защита на личните данни. Допълнителна информация, която сме длъжни да Ви предоставим, ще откриете в профила на дружеството.

,

Кандидатствай за позицията сега
  Декларирам, че съм прочел и съм се запознал с Политиката за лични данни на Силвър Стар